Är du coach och vill samarbeta med oss?

Take A Change vill hjälpa fler ledare och team att skapa positiv förändring och vi är ständigt öppna för att få jobba med fler duktiga människor!

Du, liksom vi, brinner för ledarskaps- och teamutveckling. Vi erbjuder ett sammanhang att utvecklas i där våra uppdrag inom coaching, ledarutveckling, teamutveckling och mentorskap är vår bas. Våra uppdrag förutsätter en personlig och strategisk relation till våra kunder. Vår typiska kund har ledarutveckling högt upp på sin agenda och klienterna spänner mellan VD till nya chefer. 

Vi arbetar i team vilket gör arbetet utvecklande – vi lär av varandra och har kul ihop. Alla våra uppdrag utgår från vår modell, vilken hjälper våra kunder till självinsikt, vilja och handling. Vår vardag präglas av respekt, äkta dialoger och framtidstro, vilket vi förmedlar till varandra och våra kunder. Dessutom är vi entreprenöriella och drivs själva av att ständigt bli bättre på det vi gör, som tex att hitta den perfekta lärandeloopen. 

Du vill ständigt bli en bättre coach, lära dig vår utvecklingsprocess och har passion för att hjälpa chefer skapa positiv förändring för sig själva och sina organisationer. Du har ett gedigen erfarenhet av uppdrag inom teamutveckling och executive coaching. Du drivs av att kunna utveckla affärer, uppdrag och ledare och är öppen för att göra det tillsammans med oss. Sannolikt är du akademiker, är certifierad coach och har kunskap/certifiering inom emotionell förmåga (EQ). Ett samarbete med oss sker genom ditt eget AB och du kontrakteras för uppdrag. Vi gillar att samarbeta över tid, bygga ett sammanhang ihop. Med oss får du goda möjligheter till utveckling och lärande och inte minst härliga kollegor.

Ser du en match? Välkommen att höra av dig, börja gärna med att fylla i formuläret nedan.

Du är förstås också välkommen att ringa oss, hör av dig till Frank Ekelund, partner, 070-307 76 71.

Skicka in din ansökan

Copyright - Take a Change