Är du vår nästa coach?

Take A Change fortsätter sin tillväxtresa och vill hjälpa fler ledare och team att skapa positiv förändring och vi är ständigt öppna för att få jobba med fler duktiga människor!

Du, liksom vi, brinner för ledarskaps- och teamutveckling. Vi erbjuder ett sammanhang att utvecklas i där våra uppdrag inom coaching, ledarutveckling, teamutveckling och mentorskap är vår bas. Våra uppdrag förutsätter en personlig och strategisk relation till våra kunder. Vår typiska kund har ledarutveckling högt upp på sin agenda och klienterna spänner mellan VD till nya chefer. 

Vi arbetar i team vilket gör arbetet utvecklande – vi lär av varandra och har kul ihop. Alla våra uppdrag utgår från vår modell, vilken hjälper våra kunder till självinsikt, vilja och handling. Vår vardag präglas av respekt, äkta dialoger och framtidstro, vilket vi förmedlar till varandra och våra kunder. Dessutom är vi entreprenöriella och drivs själva av att ständigt bli bättre på det vi gör, som tex att hitta den perfekta lärandeloopen. 

Du vill ständigt bli en bättre coach, lära dig vår modell och har passion för att hjälpa chefer skapa positiv förändring för sig själva och sina organisationer. Dina nuvarande kundrelationer är starka och du drivs av att kunna utveckla affärer och uppdrag tillsammans med oss. Sannolikt är du akademiker och är certifierad coach eller motsvarande. Med anställningen kommer goda möjligheter till utveckling och lärande och inte minst härliga kollegor.

Ser du en match? Välkommen med din ansökan! 

Har du funderingar är du förstås välkommen att ringa oss också, hör av dig till Frank Ekelund, partner, 070-307 76 71.

Skicka in din ansökan

Copyright - Take a Change