Bli berikad själv genom att hjälpa andra!

mentor diskussion 2 300x200 - Bli berikad själv genom att hjälpa andra!

Take A Change är utvald samarbetspartner i Arbetsgivarverkets mentorprogram för nyanlända akademiker. Take A Change vann upphandlingen tack vare vår kompetens och långa erfarenhet av att driva mentorprogram i hela Sverige för både organisationer och privata företag.

I oktober utbildade vi på Take A Change de utvalda mentorerna i programmet under två dagar och i början på november var det så dags för mentorer och adepter att äntligen träffas för första gången. Trots snökaoset som då rådde i Stockholm så hittade nästan alla ca 70 personer fram och det blev en dag med många härliga historier och skratt. Det var helt fantastiskt att se entusiasmen hos adepter och glädjen hos mentorer att få stötta dessa kompetenta människor som kommit till Sverige. Alla adepter hade en imponerande bakgrund både akademiskt och erfarenhetsmässigt och alla vi som är involverade ser mycket fram emot stötta dessa adepter att komma in på den svenska arbetsmarknaden.

Läs gärna mer om några personer och uppstartsträffen här

Vi på Take A Change är stolta över att bidra i detta program och uppmanar företag som har möjlighet att hjälpa dessa kompetenta människor när de nu söker sig ut på arbetsmarknaden. Adepterna är intresserade av både praktikplats och anställningar. Gå gärna in på Korta vägen och se hur ni kan få komma i kontakt med dessa erfarna och kompetenta människor till just din arbetsplats!

 

Bli berikad själv genom att hjälpa andra!

Copyright - Take a Change