Coachingprogram i julklapp till Helene Tibblin

helenet - Coachingprogram i julklapp till Helene Tibblin
Foto: Peter Knutson

Vi är stolta över att berätta att vi i år ger vår julklapp – ett 7 månaders executive coachingprogram – till Helene Tibblin, Insamlingschef på Bris.

Vi har fått in många fina och bra nomineringar. Tack till alla er som sökt! Helene får julklappen då hon i sin motivering visade på ett starkt driv att utvecklas och skapa positiv förändring, både för sig själv och andra. Bris är en organisation som arbetar för ett bättre samhälle för barn och vi ser därmed att Helene har stor möjlighet att genom sitt ledarskap bidra till en bättre framtid. 

Helene blev både glad och överraskad när hon fick beskedet. Vi ställde tre frågor till vår vinnare för att lära känna henne lite bättre:

Tre frågor till Helene:

1. Hur leder du för en bättre framtid?

– Jag vill att mina medarbetare ska utvecklas både inom det de redan gör samt genom att ta sig an nya utmaningar. Att alla medarbetare oavsett erfarenhetsnivå ska ges möjlighet till utveckling. För mig är det viktigt att alla är delaktiga i processer de ska leverera på, för att de ska ha ägarskapet hela vägen. Genom kunskap om det strategiska ramarna kan teamet påverka sitt eget arbete, vara kreativ och tänka nytt. Då kan medarbetare må bra och insamlingsverksamheten nå framgång. För de medel vi samlar in är viktiga, de möjliggör Bris betydelsefulla uppdrag.

2. Vad står Bris för? 

– Bris är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Med barnkonventionen som grund stöttar vi barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället för barnets rättigheter och påverkar beslutsfattare för ett samhälle där varje barn känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses. Bris fyller en mycket viktig samhällsfunktion, vilket har blivit ännu tydligare under pandemin. 

3. Vad ser du mest fram emot med coachingen?

– Att över en längre period få möjlighet att fokusera på mig själv och mitt ledarskap och utmaningarna som finns, att få tid att reflektera helt enkelt. Och därmed utveckla mitt ledarskap.

Läs mer om Bris här.

Copyright - Take a Change