Coachingprogram i julklapp till Sofia Breitholtz

sofia breitholtz 1024x683 - Coachingprogram i julklapp till Sofia Breitholtz

Vi är stolta över att berätta att vi i år har valt att ge vår julklapp – ett gratis 6 månaders executive coachingprogram – till Sofia Breitholtz, VD för Reach for Change.

“Av alla de fina nomineringarna till vår julklapp som vi fick in, så stack Sofias ut. Med Reach for Changes världsomspännande verksamhet och goda syfte är vår bedömning att Sofia har stora möjligheter att leda för en bättre framtid. Vi ser väldigt mycket fram emot att få coacha och stötta henne i sitt ledarskap”, säger Frank Ekelund, Partner och medgrundare, Take A Change.

3 frågor till Sofia

1. Hur leder du för en bättre framtid? 

Vi lever i en allt mer föränderlig värld med ökade flöden av kommunikation och en snabb förändringstakt. Vi står också inför flera utmaningar som kommer kräva nya och innovativa lösningar. Det kommer också krävas ett nytt sätt att samarbeta och ett nytt ledarskap. Jag tror att ledarskap i framtiden kommer handla mer om hållbarhet, innovation, inkludering och det kommer vara mer värderingsstyrt. Jag försöker leda genom att hitta en gemensam värdegrund, gemensamma mål och genom att jobba med vårt varför – vårt “purpose” varje dag. 

2. Vad står Reach for Change för?

Reach for Change står för många av de värderingar jag tror vi behöver framöver. Att arbeta över gränser och att ta till vara på olika kompetenser. Vi bygger kapacitet hos sociala entreprenörer och eldsjälar som har en revolutionerande lösning som kan förändra livet för barn och unga. Vi har varit verksamma i 10 år och har stöttat över 1000 sociala entreprenörer som förbättrat livet hos över fyra miljoner barn. 

3. Vad ser du mest fram emot med coachningen?

Jag leder ett väldigt globalt team med anställda i femton länder som kommer från olika kulturer och bakgrunder. Vi arbetar även mycket virtuellt. Jag ser fram emot att få några konkreta verktyg för hur vi kan jobba ännu bättre i team för att nå våra mål.

Vill du veta mer?

Läs mer om Reach for Change.

Vill du komma i kontakt med oss eller har fler frågor är du välkommen att höra av dig till Frank Ekelund, Partner Take A Change.

Copyright - Take a Change