Feedforward Me

En digital tjänst för utvecklande lärandeloopar

Feedback är en bristvara. Ungefär 6 av 10 chefer får ingen feedback på sitt ledarskap av sin närmaste chef visar en undersökning från Ledarna. Samtidigt vet vi att det finns minst fem goda skäl till feedback och att återkoppling är ett av ledarskapets mest effektiva verktyg.

3 vinster med Feedforward Me

Feedforward Me hjälper dig att:

  1. Förstå hur du kan bli en bättre ledare och agera på det. Utveckla därigenom dig själv och ditt team.
  2. Skapa en tillitsfull kultur där feedback flödar mer naturligt. Eftersom du som ledare tar initiativ till mer öppenhet genom tjänsten agerar du föredöme.
  3. Lär enkelt i vardagen – du skapar mätbar utveckling samtidigt som  jobbet blir gjort. 

Ge dig själv mätbar ledarutveckling och kontinuerliga lärandeloopar

Med Feedforward Me kommer du kunna utveckla både dig själv och ditt team. Det är enkelt att komma igång. För att starta din utvecklingsresa sätter du ett mål och bjuder in kollegor att hjälpa dig. Därefter får du löpande mätningar, råd och feedforward för din utveckling. Det skapar kontinuerliga lärandeloopar som du utvecklas av. Transparent, enkelt och fokuserat!

feedforward - Feedforward Me

Specialerbjudande för early birds

I slutet av november 2019 (prel) lanseras första versionen av tjänsten. Vi har jobbat med användare i hela utvecklingsprocessen, för att göra Feedforward Me riktigt bra. Ändå är vi ödmjuka för att allt kanske inte är perfekt i första versionen.

Därför behöver vi dig som är ledare och vill pröva att använda tjänsten för din utveckling. Samtidigt som du utvecklas hjälper du oss att förstå hur tjänsten fungerar i din vardag och hur vi kan förbättra den. Som tack för att du är en early adopter och hjälper oss, ger vi dig möjlighet att testa vår tjänst kostnadsfritt under en längre period.

Du som vill anmäla dig är i gott sällskap, då vi har redan föranmälningar från ledare på bland annat NCC, ABB, Knowit, Shire och Rädda Barnen. 

Anmäl dig redan idag!

Fyll i din föranmälan nedan, så säkrar du din möjlighet. Anmälan innebär inga förpliktelser att köpa tjänsten. När lansering sker kommer vi att kontakta dig, preliminärt november 2019. Erbjudandet gäller begränsat antal personer.

Stöd av Vinnova

Utveckling av Feedforward Me sker med stöd och delfinansiering av Vinnova, vilket vi är stolta och tacksamma över.

vinnova green payoff rgb - Feedforward Me
Copyright - Take a Change