Flera ledare tar hjälp av en coach i oroliga tider

namnlos - Flera ledare tar hjälp av en coach i oroliga tider

Det är oroliga tider i världen, och vi märker att flera ledare nu väljer att söka individuellt stöd och starta ett coachingprogram. De upplever att det är nu ledarskapet prövas på riktigt. Det som de lärt sig i teorin eller genom litteratur ska appliceras. De behöver hantera något de inte har tidigare erfarenhet av… och flera upplever det värdefullt att just nu ta hjälp att sortera tankar och känslor och skapa perspektiv. 

När vi möter osäkerhet driver våra hjärnor oss att reagera som på ett hot. Det är nedärvd reaktion sedan miljoner år tillbaka, och som från början hjälpt oss till överlevnad. När vi möter osäkerhet idag, behöver vi kunna hantera denna mekanism och förflytta vårt tänkande i en rationell riktning. Därav utgår vi alltid ifrån ett EQ assessment i våra coachingar, vilket aldrig har varit mer aktuellt och värdefullt än just nu.

– Våra coachingprogram har fördelen att de kan startas snabbt, enkelt och man får ett stöd anpassat till sina egna utmaningar. Man förstår också sina egna och andras känslor och reaktioner bättre. Vi kan också leverera tjänsten med hög kvalitet över video. Detta är det många som föredrar just nu, säger Frank Ekelund, Partner, Take A Change.

Hör gärna av dig till oss, så kan vi berätta mer. Är du på HR kan vi berätta om hur du kan erbjuda snabb, flexibel och distansbaserad coaching till era chefer.

Välkommen att kontakta:
Agneta Åkerhielm, tel. 072 530 4700
Frank Ekelund, tel. 070 307 76 71

Copyright - Take a Change