Framgångsberättelser

Läs och inspireras av några av våra klienters framgång och bli lika imponerad som vi blivit. Vi är oerhört tacksamma för att de valt att dela sin berättelse.

Om du vill skapa en start för din egen framgångsberättelse, kan du ta ett första steg och boka ett kostnadsfritt möte med en av våra coacher.

agneta

Agneta Åkerhielm

Partner

460725304700

Framgångsberättelser

Kaj Hedlund

Executive Coach

460704536032

Framgångsberättelser

Frank Ekelund

Partner

460703077671

Framgångsberättelser

Tiina Karppinen

Executive Coach

460702195010

annica marmolin abb e1568721124989 - Annika Marmolin, Design Support Manager, ABB: "Mentorskapet fick mig att bryta mönstren"

Annika Marmolin, Design Support Manager, ABB: “Mentorskapet fick mig att bryta mönstren”

Genom sin mentor fick Annica Marmolin nya insikter och perspektiv och skapade en positiv förändring för sig själv och sitt team på ABB.  – För mig var det en utmaning att bli chef, att gå från att leda sig själv till att leda och inspirera andra. Mentorskapet gjorde mig tryggare i min chefsroll och hjälpte […]

johan tilly 1 - Johan Tilly, Head of Hybrid Cloud Operations på Visolit: ”Det händer oväntat bra saker omkring en bra ledare”

Johan Tilly, Head of Hybrid Cloud Operations på Visolit: ”Det händer oväntat bra saker omkring en bra ledare”

Efter att som tonåring inställt sig för militärtjänstgöring uppmuntrades Johan Tilly att söka yrkesofficerprogrammet och steg snabbt i graderna. I dag sitter han i koncernledningen för Visolits nordiska leverans och leder 150 personer i deras dagliga arbete. ”Som chef måste du våga prata om vad du drivs av och vilka krav det ställer på dig som […]

anna lrf logo - Anna Lundell, stabschef på Lantbrukarnas Riksförbund: “Det finns lika många sätt att vara ledare på som det finns ledare”

Anna Lundell, stabschef på Lantbrukarnas Riksförbund: “Det finns lika många sätt att vara ledare på som det finns ledare”

När Anna blev erbjuden sitt första chefsuppdrag på LRF tvekade hon. Hennes bild av hur en chef skulle vara var någon som jobbade ständigt och behövde sitta på alla svar – något hon inte kände att hon kunde leva upp till. Idag har hon landat i sin egen definition av hur en ledare är. – […]

linus fmg tac - Linus Wennerström, vd Framtidsmediagruppen: ”Bra ledarskap är någonting du kan träna upp”

Linus Wennerström, vd Framtidsmediagruppen: ”Bra ledarskap är någonting du kan träna upp”

Linus Wennerström driver Framtidsmediagruppen med fyra bolag och drygt 100 anställda. Han har under sina år som ledare lagt stort fokus på ledarskapsutveckling. – Varje ny insikt i hur jag kan utveckla mitt ledarskap kan skapa stora positiva effekter för koncernen som helhet, säger han. Linus Wennerström, 33, är född och uppvuxen i en läkarfamilj i Stockholm. Han […]

Dela din framgångsberättelse

    Genom att skicka in detta formulär accepterar du att Take A Change hanterar de personuppgifter du delar och publicerar dem på takeachange.se. Läs mer hur vi hanterar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.