Mentorprogram för chefer – helhetsåtagande i ny affär

Mentorprogram 1024x505 - Mentorprogram för chefer - helhetsåtagande i ny affär

2014-06-26 Take A Change har vunnit en affär att genomföra mentorprogram för chefer. Fokus i programmet ligger på ledarskap och innehåller ämnen som det coachande ledarskapet, kommunikation och svåra samtal, målstyrning och feedback och personligt varumärke.

Ett första pilotprogram med 18 mentorspar genomförs med start januari 2015, för att sedan löpande genomföras årligen.

Affären omfattar ett helhetsåtagande för mentorskapsprogrammet, där Take A Change genomför allt från hantering av ansökningar och matchning till genomförande av gruppträffar, uppföljningar, kortfilmer om mentorskap och anpassad mentorskapshandbok.

Take A Change har lång erfarenhet och upparbetade metoder och strukturer inom mentorskapsområdet. Med den senaste affären stärker vi ytterligare vår leverans och kan ytterligare förfina koncept, struktur och metoder för framgångsrika mentorprogram. Take A Change levererar sedan tidigare metod- och processtöd i tre mentorprogram som genomförs i två omgångar per år vardera.

Vill du veta mer om hur Take A Change kan hjälpa er att göra professionella mentorprogram? Hör av dig till Frank Ekelund, 070-307 76 71.

Copyright - Take a Change