Mer kompetens till Take A Change – välkommen Johanna Gartz!

johanna e1570113854405 1024x979 - Mer kompetens till Take A Change - välkommen Johanna Gartz!

Vi välkomnar Johanna Gartz till Take A Change som kommer att arbeta hos oss som Executive Coach, till en början med inriktning på mentorprogram.

Johanna har flera års erfarenhet som chef och ledare på Arbetsförmedlingen och som projektledare för myndigheter i samverkan. Hon har även arbetat brett med HR-frågor på koncernnivå på NCC. Sedan något år tillbaka har Johanna satsat helhjärtat på coaching, karriär- och ledarutveckling i ett eget bolag:

– För mig handlar coaching om energi och förflyttning framåt. Det handlar om att övervinna utmaningar, stora som små. Att säga ja till coaching är att säga ja till utveckling. Mitt jobb som coach är en förmån, jag får se och följa så många människors utvecklingsresor.

Johanna kommer att arbeta som kontrakterad konsult till Take A Change och vara med och genomföra mentorprogram för några av våra kunder, där hon kommer utmana, träna och coacha mentorpar i sina samarbeten och relationer. 

– Take A Change har en bra grund och gör intressanta uppdrag som skapar positiv förändring. Jag är glad över att få chansen att arbeta tillsammans och lära mig mer om Take A Change modell och metoder. När jag själv var ny som chef hade jag en mentor och det var väldigt givande. Jag ser fram emot att hjälpa andra till utveckling genom mentorskap.

Take A Change hälsar Johanna varmt välkommen!

Copyright - Take a Change