Mer sisu till Take A Change – välkommen Tiina Karppinen!

tiina kopia e1567415087710 1024x834 - Mer sisu till Take A Change - välkommen Tiina Karppinen!

Idag kan vi berätta att vi stärker vår sisu*, då vi har äran att välkomna Tiina Karppinen till Take A Change. Tiina börjar som Executive Coach hos oss och kommer arbeta med coaching, mentorprogram och teamutveckling.

Tiina kommer ursprungligen från Finland och har under de senaste åren arbetat med ledarskapsutveckling och coaching, både i Sverige, Finland och andra länder. Hon har lång erfarenhet inom området från sina arbeten på Mercuri Urval, Navigio och Source. Tiinas intresse för ledarskapsutveckling växte fram under hennes studier i psykologi, som hon har studerat både på Kuopios och Stockholms universitet. På det senare har hon även arbetat som forskningsassistent.

– Jag brinner för att se andra utvecklas och jag trivs med att utmana mina klienter att gå utanför sin komfortzon. Då vågar de göra det som skapar utveckling och positiv förändring. Även om det kan kännas obekvämt till en början är det alltid det som klienterna säger att de växer mest av, säger Tiina

Som chef i sitt senaste arbete på Mercuri Urval gjorde Tiina detsamma i sitt eget ledarskap och med sitt eget team. Hon klev ut ur sin egen komfortzon och vinsten var att se andra i teamet växa och på köpet även utvecklas själv.

– Take A Change gör väldigt spännande uppdrag och har klienter över hela världen. Jag ser fram emot att få utvecklas med Take A Change och våra internationella kunder. Jag kommer börja min resa med att lära mig mer om hur vi arbetar med emotionell intelligens och beteendeförändring för våra kunder, fortsätter Tiina

Take A Change hälsar Tiina varmt välkommen!

*Sisu kan ses som en del av den finska självbilden och betyder ungefär ”att arbeta hårt”. Ord som styrka, energi, go, kämpaglöd, ihärdighet, kampvilja, uthållighet, jävlaranamma och fighting spirit brukar förknippas med sisu.

Copyright - Take a Change