Ny stjärna till Take A Change – välkommen Isa Nordeld!

isa 2 - Ny stjärna till Take A Change - välkommen Isa Nordeld!

Vi har glädjen att välkomna Isa Nordeld som börjar på Take A Change som Client Relationship Manager. Isa kommer arbeta med alla våra tjänster och du som kund kommer med säkerhet att träffa på Isa framöver.

Isa är utbildad civilingenjör och har läst industriell ekonomi med mastern innovationsledning på Chalmers Tekniska Högskola. Hon har de senaste åren arbetat med att hjälpa startups och SMEs att skala upp, standardisera och utveckla kundresan. I sin roll på Take A Change kommer Isa att jobba med ett liknande uppdrag.

För Isa är det avgörande att få arbeta med bolag som verkar för ett gott syfte:

”Under mina studier läste jag ett år utomlands i Aten, Grekland. Utbytesåret sammanföll med den humanitära katastrof och flyktingvåg i Europa under 2015. Efter studieåret stannade jag kvar i Grekland över sommaren för att arbeta som volontär med att hjälpa strandande flyktingar och immigranter som fastnat i Grekland. Dessa månader förändrade mig och mina drömmar, sedan dess har jag vetat att jag vill använda min kompetens för att bidra till en bättre värld” 

Take A Change är agenter för positiv förändring och i mötet mellan Isa och oss fann vi liknande värderingar och tankar. Området ledar- och teamutveckling väcker stor nyfikenhet hos Isa.

”På senare år har det blivit tydligt för mig att min största passion och intresseområde är forskning och metoder kring ökad självinsikt, självutveckling och att skapa inre välmående. Jag tror att min bakgrund inom industriell ekonomi och innovationsledning tillsammans med mitt enorma driv kring att hjälpa människor utveckla sig själva är en perfekt kombination för att arbeta med just ledar- och teamutvecklingsfrågor. Därför ser jag väldigt mycket fram emot att hands-on arbeta med just detta på Take A Change!”, säger Isa.

Isa kommer också att vikariera för Annette Grahn, som idag är vår klippa och projektleder och koordinerar uppdrag, under tiden för hennes föräldraledighet. Vi på Take A Change är så glada både för Annette, som nu har en spännande tid framför sig som blivande förälder, och förstås att vi valde Isa och att Isa valde oss!

Copyright - Take a Change