Sommarhälsning!

namnlos 1024x709 - Sommarhälsning!

Semestern närmar sig, denna gång på ett helt nytt sätt, med en helt annan längtan än tidigare. Längtan om vila är påtaglig och som vanligt för årstiden, men i övrigt är längtan annorlunda i år. Aldrig har vi varit med om en vår såsom denna. Osäkerhet, rädsla och svårigheter utöver det vanliga har präglat tiden sedan början av mars. Men också mod, tillförsikt och försiktig framåtanda. Där det har varit möjligt. Gamla sanningar har utmanats såsom tex ”ett möte över video bli aldrig lika bra som face to face”. Jo faktiskt. Och ibland ännu bättre.

Därför att vi plötsligt tvingades att fokusera, att lyssna, både på det som sägs och det som inte sägs, men som ändå är närvarande. Tolka det som händer utan att veta, därför att ingen vet. Förstå vår egen och andras rädsla och oro och hur den påverkar våra tankar och verklighetsuppfattning. För att kunna fatta beslut, ibland svåra sådana.

Även vi tvingades till svåra och motiga beslut. Våra duktiga och professionella coacher Tiina och Kaj tvingades lämna Take A Change, vilket känns som en oerhört sorglig följd av det läge vi plötsligt befann oss i. 

Längtan som i vanliga fall vid denna tid mest handlat om att få återhämtning, sol, bad, läsa och tid att umgås har bytts ut mot längtan till ett normaltillstånd, visshet om framtiden och att få krama sin gamla mamma eller pappa igen.  

Världen och näringslivet genomgår nu stora förändringar, och ingen förståsigpåare kan säga hur det kommer att se ut till hösten. En sak vet vi, Take A Change kommer fortsätta finnas vid våra kunder och klienters sida även om det blir motiga, utmanande tider. Temat för utmaningarna våra chefer och ledningsgrupper står inför kommer kanske fortsatt främst handla om ”damage control” och det vi har framför näsan. Andra kanske har kommit till en punkt när tankar på strategin framåt och mod att investera igen är möjlig och nödvändig. Oavsett tema kommer ledarutveckling fortsatt att handla om självmedvetenhet, tillitsfull samverkan och att våga och orka hitta nya effektivare sätt och vanor att leda. 

Glad sommar önskar vännerna på Take A Change!

—————————————————————————————————————————

Starta coaching – sommarerbjudande tom 31/8!

Vill du få hjälp med de utmaningar du står inför i höst? Vi stöttar dig gärna och välkomnar dig att boka in ett kostnadsfritt första möte med oss för att träffa en coach. Alla bokningar som görs via vår webb innan 31/8 ger dig möjlighet att starta ett av våra coachingprogram med 15% rabatt*!

Välkommen att skapa nya resultat tillsammans med oss! 

Boka ett första möte här!

*Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter såsom ramavtal. Lägsta pris tillämpas. Programmet måste efter ditt första möte starta senast 30/9 för att omfatta rabatten. 

—————————————————————————————————————————

Copyright - Take a Change