TV4 uppmärksammar Juseks arbete med mentorskap

tv4 jusek 1024x575 - TV4 uppmärksammar Juseks arbete med mentorskap

Take A Change har sedan 2010 hjälpt Jusek att planera och genomföra mentorskapsprogram för utrikesfödda akademiker. Varje mentorpar deltar i ett sju månader långt program och får utbildning i mentorskap, interkulturell kompetens och kontinuerlig guidning för att lyckas i mentorskapet. Programmet genomförs två gånger per år.

TV4 Nyhetsmorgon intervjuade den 3 april ett mentorpar i ett av de pågående mentorskapsprogrammen. På plats var även Charlotte Tarschys, Juseks projektledare. Se intervjun i sin helhet här.

Take A Change erbjudande inom mentorskap innefattar stöd i att genomföra skräddarsydda mentorskapsprogram inom ledarskap, personlig utveckling och inkluderande arbetsmarknad. Vi erbjuder även individuella mentorprogram och har ett stort nätverk av erfarna mentorer att tillgå.

”Mentorskap är en fantastisk metod som kan användas i många tillämpningar för att skapa utveckling. Jag är stolt över att vi har fått vara del i att göra Juseks mentorskapsprogram så framgångsrikt. Den största glädjen är att se så många adepter utvecklas och komma in på den svenska arbetsmarknaden med hjälp av våra metoder”, kommenterar Frank Ekelund, partner på Take A Change och ansvarig för mentorskap.

För mer information om Juseks mentorskapsprogram: jusek.se/klivin

För mer information om Take A Change tjänster inom mentorskap, läs på vår web eller kontakta Frank Ekelund, partner på Take A Change.