Vi söker en Client Relationship Manager!

Denna tjänst är nu tillsatt och annonsen är ej längre aktuell.

Take A Change är den lilla firman med en oanat spännande kundlista. Vi använder moderna forskningsbaserade verktyg för att skapa positiv, hållbar förändring hos chefer, deras team & organisationer.  

Ansvar och arbetsuppgifter

Vi söker en Client Relationship Manager. Anställningen är ett vikariat på deltid, 50%, förläggs under 4–5 dagar i veckan och sträcker sig över 12 månader. Från dag 1 kommer du att supportera Take A Change’s konsulter/businesscoacher i spännande uppgifter och kundprojekt som en integrerad del i våra projektteam där du blir en viktig kugge för tidplaner, koordinering, kalenderhantering, sammanställning av data samt administration av digitala verktyg. Vi har höga ambitioner när det kommer till kvalitet och kundupplevelse i våra leveranser så ett viktigt ansvar är att hitta nya sätt att stärka vår relation till våra kunder och klienter. Ekonomi är mindre en del av jobbet och innebär att fakturera projekt, betala leverantörsfakturor, skatter samt bokföra. Vi kommer till hösten att flytta vårt kontor till Convendum co-workingspaces. Vi tror att det kommer att ge oss och våra kunder fler perspektiv på nya flexibla och moderna sätt att arbeta & mötas. 

Kvaliteter som vi letar efter

  • Starkt intresse för Management, Leadership services & coaching 
  • Talar och skriver engelska flytande
  • Stark kommunikatör 
  • Hög arbetskapacitet
  • Relationsduktig, nyfiken och med god arbetsetik

För att kvalificera dig har du en avslutad eller nästan avslutad eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, HR, projektledning eller motsvarande. Antingen har du jobbat ett tag med projektledning, client relationship eller ekonomi alternativt studerar du ekonomi, HR eller Marknadsföring och vill ta ett sabbatsår/internship eller har utrymme för att arbeta parallellt med studierna. 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! 

Copyright - Take a Change